ВиК услуги

ВиК услуги за град София

Изграждане, ремонт и подмяна на вик инсталации. Отстраняване на течове и аварии. . Качествени вик ремонти и вик монтажи на ниски цени. Денонощен авариен екип на тел.0888-902-611 / 0879-004-611. Изграждане на водопроводи. Смяна на водопроводни кранове.

Подмяна на каменинова тръба с pvc
Смяна на щранг отø20 до ø32
Монтаж на спирателен кран
Монтаж на мивка
Монтаж на смесител
Монтаж на водомер
Монтаж на моноблок
Монтаж на мека връзка

bus

ВиК ремонти

Извършваме всякакви вик ремонти. Независимо дали става въпрос за частична подмяна на вик инсталация или ремонт на тоалетно казанче, нашите водопроводчици са на разположение по всяко време на денонощието.Изграждане, ремонт и подмяна на водопроводна инсталация /от ø20 до ø125/. Изграждане, ремонт и подмяна на канализационна инсталация /от ø20 до ø200/. Ремонт на водопроводи, мивки, смесители , казанчета.

ВиК монтажи

Когато имате нужда от вик монтаж, доверете се на нашите водопроводчици. Запазете час, за да бъдете посетени от тях в удобно за вас време. Смяна на водопроводни кранове, водомери и щрангове.

ВиК течове

free-to-use-sounds-53w91JmEQ_M-unsplash

Откриване на течове, течове по водомери и тоалетни казанчета, отстраняване на течове.Аварията във вик инсталацията е не само неприятна, но и може да причини съществени щети не само в банята, но и в цялото жилище – плесен по стени, таван или под. Видимите течове лесно се откриват и отстраняват от професионалните водопроводчици, но съществуват аварии, за чиито ремонт се изискват специализирани умения и техника. 

Работата с най-модерните технологии в сферата ни дава възможност да ви спестим излишното, неприятно и трудоемко разбиване на стени, а с това ви гарантираме и ниска цена. Майсторите на виктория-611 еоод  отстраняват и течове от тоалетното казанче, водомера, от меки връзки или тръби.