Отводняване

Отводняване на мазета

Мазето е частта от къщата ни, която може да бъде наводнена най-лесно поради най-ниското си и подземно местоположение. В такъв случай вие не можете да се справите с отводняването сами.. Определено ще ви трябва компетентен водопроводчик. В такива ситуации трябва да сме бързи, но не прекалено. Започвайки веднага с отводняването може да се получат проблеми, които никой не е очаквал. Ето защо ние работим по точно определена схема – първо локализираме проблема, след което спираме всички течове, уверяваме се, че е възможно да започнем и чак тогава стартираме отводняването на вашето мазе. Обикновено процедурата приключва за няколко часа – от обаждането до клиента до пълното отводняване на мазето.

Ние сме убедени, че качеството е нещо комплексно – не можем да кажем, че го предлагаме ако някои от фундаменталните компоненти не са налице. Ето защо ние можем да кажем, че предлагаме истинско качество. То, както вече казахме, се състои и от добра цена. 

Отводняване на помещения

Изключително експресна реакция на нашите водопроводчици – ние знаем, че няма как да стоите с наводнено помещение. Още повече пък да чакате до следващия работен ден, за да намерите специалист. Ето защо на ваше разположение е услугата 24х7 – отговаряме на клиенстски запитвания по всяко едно време, независимо дали е ранна сутрин или късна вечер.
Адекватен на ситуацията подход – в случая вие имате нужда не просто от бързина, ами и от адекватен подход за отстраняване на водата от помещението.

Ние ще организираме всичко – от изпращането на екипи до самото извеждане на водата навън. Вие не трябва да правите абсолютно нищо…
Качество на една наистина добра цена – качеството си има цена, но тя не бива да е твърде висока. Ето защо ние със сигурност няма да вземем нито стотинка повече от стойността на извършената услуга и разходите ни по отводняването. Ние заслужаваме доверието на клиентите си!

Отводняване на асансьорни шахти и др.

Като собственик на имот с асансьор вероятно сте загрижени за рутинните му проверки, както и всички необходими ремонти и поддръжка, които може да се наложат. Макар че това е важно не е цялата картина, когато става въпрос за грижата за вашия асансьор. Ние предлагаме услуги за отводняване и почистване на асансьорни шахти за всички жилищни, търговски и индустриални имоти. Това включва изпомпване на вода, мазнини, както и хидравлично масло от шахтата.

Ние предоставяме услуги по отводняване и изпомпране на всякакви шахти и други наводнени помещения и съоръжения. Това е нещо с което се гордеем и не ставаше дума само за печелене на пари. Обадете се сега, за да планирате услуга или да поискате оферта от виктория-611 еоод