Отпушване на канали с машина под налягане

Отпушване на канали

Едно от най-неприятните неща, които може да се случи в дома, офиса, хотела е запушването на канализацията, което е придружено с връщане на лоша миризма, мръсотия и реален риск за здравето. Дежурните групи на „виктория-611 еоод, които са подготвени да се справят и с най-тежката ситуация, работят денонощно и отговарят на повиквания с посещение до 40 минути след обаждането.

Компанията разполага със специализирано оборудване и специалистите ни потушават проблеми при всякакъв вид канали – от ф50, до ф800 каменинови или pvc тръби. Ликвидираме неприятните ситуации бързо и с необходимата прецизност. 

Разчитайте на компетентността ни при отпушване на щрангове – хоризонтални и вертикални, канали на тоалетни, миялни машини вани, мивки и перални. Ние работим гарантирано чисто, отзоваваме се бързо и предлагаме изгодни цени.

Отпушване на тоалетни и мивки

Трудното отцеждане на мръсна вода, запушването на тоалетната или мивката може да изглежда дребна неприятност, но тя е способна да създаде големи проблеми във вик инсталацията. Работата по отпушването пък изисква прецизност и професионализъм, за да не се налага след това основно почистване. Причините за запушването на мивка или тоалетна са много – неправилна експлоатация, попадане на едри предмети, неправилен наклон на канала.

Грижата за каналите включва недопускането на косми, отпадъци, мазнини или други предмети в тях, които се натрупват с времето и причиняват затлачване. 

Ако това все пак се случи с кухненската мивка, тоалетна, ваната, сифона, дежурният ни екип ще пристигне светкавично, за да ликвидира неприятната ситуация.  Не губете ценно време и усилия в нетипични дейности, повикайте специалистите от „виктория-611“еоод.

Отпушване на сифони

Знаете ли, че огромна част от нашите клиенти ни търсят за отпушване на сифони? Предполагаме, че високото търсене на тази услуга се дължи на факта, че често клиентите използват некачествен сифон. Друг факт, с който не можем да спорим е, че най-често не знаем какво купуваме – избираме препоръчаното от продавач-консултанта, който често не е наясно със спецификите на всеки продукт. Да, въпреки незначимостта на сифона на пръв поглед, той всъщност никога не би се запушил ако беше качествен. Спокойно! Решението се крие тук. Ние сме квалифицирани специалисти, които определено могат да ви помогнат

Това е едно от най-важните неща, които трябва да знаете от тази статия. Ние можем да помогнем независимо от ситуацията, в която сте попаднали. Нашите компетентни специалисти анализират ситуацията внимателно, но бързо и избират най-добрия подход. След това пристъпват към действие и правят така, че да забравите за проблемите си само за няколко часа.Това е всичко от което се нуждаете, нали така? И естествено – на разумна цена.

contacts-hero

Отпушване на шахти

Шахти… може би най-неприятното (меко казано) място, за което можем да се сетим в момента. Там минава всичко – понякога от външни влияния, понякога с помощта на живущите в дадена сграда се получава запушване. Както всички знаем, миризмата става един от основните ни проблеми – дори по-голям от запушванетомалко повече за услугата по отпушване на шахти от виктория-611 еоод:
Реакция до няколко часа
След като ни се обадите, ние ще обработим вашата заявка и ще изпратим екипа, който е най-близко до вас. Те ще са въоръжени с нужните инструменти и търпение, за да направят това, което е необходимо.

Отговор: веднага
Ние работим денонощно и неуморно – буквално! Можете да ни се обадите дори в 3 през нощта – като най-близкия ви приятел. Ние ще организираме нашите нощни патрули от водопроводчици, за да пристигнат още преди зори.
Качество на изгодна цена
Кой каза, че цената не е важна? Определено не и ние! Знаем, че искате качество, но изгодната цена също не е за пренебрегване. Ето защо предлагаме комплексна услуга, която обичаме да наричаме „всичко, от което имате нужда“. Винаги повече, но никога по-малко.

Искате ли да разрешим всички ваши проблеми с водоснабдяването? Тогава трябва да направите нещо, което ще ви отнеме точно 1 минута – обаждане до нас.  Нашите специалисти ще зададат точните въпроси, за да изпратим водопроводчик възможно най-бързо.