Видеодиагностика на канали

Видеодиагностика на канали

Камерите за видеодиагностика на канали са един от най-ценните инструменти във канализациония бизнес. Специално проектираните водоустойчиви камери позволяват на техници да извършат визуална проверка на канализационни и други подземни тръби, включително тръби под бетон и под основата на вашия дом.Как се извършва проверката на вашата канализационна система? Професионално обучен и квалифициран техник вмъква рейка с видеокамера с висока разделителна способност във вашите канализационна тръба.

Тези високотехнологични канализационни камери са гъвкави, което им позволява да преминават през завои в канализацята и внимателно да изследват тръбите и стените на тръбите в каналите за отпадни и дъждовни води от ф 40 до ф 1200 милиметра в диаметър.
Видеокамерите предават на техника в реално време състоянието във вашата канализация и вие веднага ще можете да видите всички проблеми направо на монитор и кадри се запазват за бъдеща справка. Камерите за видеодиагностика на канали са само една част от нашата техника за проверка на канализационната система. .За видеодиагностика на канали и други канализационни услуги от виктория-611 еоод